ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • 0 comments

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Σας καλωσορίζουμε σε μια νέα σχολική περίοδο με τη συνέχεια μιας κρίσης που θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί από κοινού , καθώς δεν άφορα μόνο ένα άτομο ή μια οικογένεια.

Πέρυσι, ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρόλες τις δυσκολίες και  αυτό φάνηκε καθώς ενώ είχαμε κάποια κρούσματα προερχόμενα από το εξωτερικό περιβάλλον, δεν υπήρξε μετάδοση μέσα στη σχολική κοινότητα. Δεν ξέρουμε φέτος τι επιπτώσεις θα επιφέρει η παραλλαγή Δ που ακούμε από τους επιστήμονες .

Ελπίζω όμως, να έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι, τη σημασία της υγιεινής των χεριών, της καθαριότητας, των αποστάσεων, της μάσκας, του τεστ, του εμβολιασμού.

Καθώς δίνουμε μεγάλη σημασία στο παιδαγωγικό κλίμα μέσα στο σχολείο, η σχέση εκπαιδευτικού μαθητή δεν πρέπει να διαταραχθεί με συνεχείς παρατηρήσεις και τιμωρίες όσον αφορά τους κανόνες υγιεινής. Θα προσπαθήσουμε και πάλι, λειτουργώντας ως πρότυπα να εμπνεύσουμε τα παιδιά μας στην τήρηση των κανόνων λειτουργίας του σχολείου και από το σπίτι θα πρέπει να υπάρχει ανάλογη αντιμετώπιση και εκπαίδευση με κοινή στόχευση .

Παρακάτω επισυνάπτουμε οδηγίες για τη λειτουργία του σχολείου καθώς και σχετικές εγκυκλίους που αφορούν στα Πρωτόκολλα Λειτουργίας του ΥΠΑΙΘ σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Για ότι απορίες έχετε παρακαλούμε να μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Με ευχές για μια όμορφη και δημιουργική χρονιά με υγεία και δύναμη σε όλους,

Ο Διευθυντής του σχολείου

Δούκας Αλβανός

Μοιραστείτε το