Δραστηριότητες

Α΄ Βοήθειες από την ΕΟΔ Αττικής

  • 0 Σχόλια

Στο σχολείο μας είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις Α΄ Βοήθειες μαθητές και εκπαιδευτικοί από εκπρόσωπο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές της Γ΄ και της Δ΄ τάξης στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων ενημερώθηκαν για θέματα Α΄ βοηθειών και τρόπους με τους οποίους μπορούν να αντιμετωπίσουν κάποιες καταστάσεις. Μετά το πέρας

Περισσότερα

Kids Save Lives

  • 0 Σχόλια

Το πρώτο μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος Α΄Βοηθειών του KidsSaveLives που αφορούσε στην ενημέρωση των μαθητών του σχολείου μας διαδικτυακά για το θεωρητικό του κομμάτι , στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, τόσο για την άριστη παρουσίαση και υλοποίησή του από τους υπεύθυνους όσο και για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον που έδειξαν με την προσοχή και τις

Περισσότερα

Οι φυσικοί κίνδυνοι (Εργαστήρια Δεξιοτήτων Β΄)

  • 0 Σχόλια

Στην παρακάτω φωτογραφική συλλογή μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από τις όμορφες κατασκευές των μαθητών της Β΄ τάξης στα πλαίσια του Εργαστηρίου Δεξιοτήτων που αφορούσε το περιβάλλον και τους φυσικούς κινδύνους.

Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο σχολείο

  • 0 Σχόλια

Με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων διάφορες εκδηλώσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν στο χώρο του σχολείου σε συνεργασία και με τη βοήθεια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας. Πάρτε μια γεύση από την παρακάτω φωτογραφική συλλογή.

Περισσότερα

Τα κάλαντα στο Δήμαρχο

  • 0 Σχόλια

Με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων αντιπροσωπεία των μαθητών του σχολείου μας με τη συνοδεία του Διευθυντή, της μουσικού και εκπαιδευτικών, συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μεταμόρφωσης κ. Σαραούδα στο Δημαρχείο για να του πει τα κάλαντα και να ευχηθεί σε εκείνον και σε όλους τους πολίτες της Μεταμόρφωσης για την καινούργια χρονιά.

Περισσότερα