Μαθητική Γωνιά

Παιχνίδι και μάθηση

  • 0 Σχόλια

Οι δραστηριότητες και το παιχνίδι στο σπίτι στο σπίτι δεν σταματούν ποτέ. Είναι ευκαιρία να κάνουμε το σπίτι μας ένα μέρος όπου τα παιδιά θα μπορούν να παίξουν άνετα. Μερικές ιδέες μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Περισσότερα

Παραμύθια για μικρούς και μεγάλους

  • 0 Σχόλια

Τα “παιδικά παραμύθια” είναι αφιερωμένο σε όσους ξύπνησαν έστω και μια φορά στη ζωή τους στην χώρα του “σ’αγαπώ” και του συνεχόμενου ηλιοβασιλέματος. Εδώ θα διαβάσετε τις τελευταίες ανακοινώσεις του μαγικού δάσους, θα βρείτε γιατρικά φάρμακα για την ανίατη νόσο του μου-σου-ξου, και φυσικά, είστε καλοδεχούμενοι να διαβάσετε τις ιστορίες που ψάχνουν αναγνώστη.

Περισσότερα

Ο μαγικός κόσμος των παραμυθιών

  • 0 Σχόλια

Για κλασσικά παραμύθια, λαϊκά παραμύθια απ’ όλο τον κόσμο, για διαγωνισμούς και  ζωγραφιές από παραμύθια κάνε κλικ στην εικόνα. Καλή διασκέδαση!

Περισσότερα

Το ενεργειακό μας “αποτύπωμα”

  • 0 Σχόλια

Παίζοντας αυτό το ηλεκτρονικό παιχνίδι μπορούμε να μάθουμε με πόσο διοξείδιο του άνθρακα (CO2)  επιβαρύνουμε την ατμόσφαιρα με τις  καθημερινές μας συνήθειες. Επίσης πώς μπορούμε να κάνουμε οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας. Κάντε κλικ στην εικόνα.

Περισσότερα

“Σώστε” το νερό

  • 0 Σχόλια

Εκπαιδευτικά παιχνίδια σχετικά με τους τρόπους εξοικονόμησης νερού. Βρες τα σωστά ζευγάρια, βρες τις κρυμμένες λέξεις κ.ά.

Περισσότερα