Σχολικές Γιορτές

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2015

  • 0 Σχόλια

Για άλλη μια χρονιά χαρήκαμε όλοι, μικροί μεγάλοι, την παρουσίαση του μηνύματος των Χριστουγέννων από τους μαθητές της Β΄και Γ΄τάξης. Ευχαριστούμε θερμά τους μαθητές μας, τους εκπαιδευτικούς των τάξεων τη μουσικό και την εικαστικό του σχολείου μας , για την άψογη προετοιμασία και υλοποίηση της χριστουγεννιάτικης γιορτής. Πολλές ευχαριστίες στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για

Περισσότερα

Σχολική Γιορτή Λήξης (Ιούνιος 2015)

  • 0 Σχόλια

Έστω και καθυστερημένα, μπορείτε να απολαύσετε μερικά στιγμιότυπα από τη Σχολική Γιορτή Λήξης τον Ιούνιο του 2015 κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα. Ευχαριστούμε και πάλι όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στην εκδήλωση, ιδιαίτερα το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράστασή του. Η μουσική που ακούγεται στο βίντεο είναι το «Φινάλε Ορχηστρικό» Μουσική: Γ.

Περισσότερα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2014

  • 0 Σχόλια

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές της Β΄και Γ΄τάξης του σχολείου μας καθώς και τους εκπαιδευτικούς κα Μίχα, κα Παρασκευαϊδου, κα Παντελαίου, κα Κων/νου, κα Νταλαγιώργου, κα Σταυριανού, κ. Γιαννουκά για την πολύ όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που μας παρουσίασαν. Επίσης ευχαριστούμε τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου “Θάλασσα και Παράδοση” για τα κάλαντα και τους παραδοσιακούς

Περισσότερα

Πασχαλινά Έθιμα

  • 0 Σχόλια

Οι μαθητές της Α΄τάξης στο μάθημα της αγγλικής γλώσσας έπαιξαν, δημιούργησαν, διασκέδασαν και γνώρισαν πασχαλινά έθιμα από ξένες χώρες. Απολαύστε τους.

Περισσότερα

Κάλαντα στο Δημαρχείο

  • 0 Σχόλια

Οι μαθητές της Β΄τάξης του σχολείου μας παραμονές Χριστουγέννων 2013 βρέθηκαν στο Δημαρχείο Μεταμόρφωσης και είπαν τα κάλαντα στο δήμαρχο. Απολαύστε τους.

Περισσότερα
  • 1
  • 2