ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
  • 0 comments

6-dim-logo

syllogos goneon

Δευτέρα 01/12/2014

Αγαπητοί γονείς,

Στη προσπάθεια βελτίωσης της επικοινωνίας μεταξύ μας, με στόχο την καλύτερη δυνατή και έγκαιρη ενημέρωση σας για τα δρώμενα του σχολείου , έχουμε να παραθέσουμε και να προτείνουμε τα ακόλουθα :

Η μέχρι τώρα επικοινωνία μας βασίστηκε σε γραπτές ανακοινώσεις, ανακοινώσεις μέσω του Διευθυντή το πρωί, ανακοινώσεις που έχουν αναρτηθεί στο πίνακα ανακοινώσεων και φυσικά στη διαπροσωπική πληροφόρηση.

Κρίνουμε απαραίτητο αυτός ο τρόπος να αλλάξει και η πληροφόρηση που αφορά τα παιδιά να λαμβάνεται άμεσα από εσάς, αλλά και οι πιθανές ερωτήσεις , παρατηρήσεις, προτάσεις σας να στέλνονται σε πραγματικό χρόνο με τους παρακάτω εναλλακτικούς ,οικολογικούς και σύγχρονους τρόπους:

  1. Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email). Το e-mail του συλλόγου είναι [email protected] . Σε αυτό το mail μπορείτε να εκφράζετε τις απόψεις και τις προτάσεις σας και να δέχεστε ενημερωτικά μηνύματα. Πρόκειται για γρήγορο και δωρεάν τρόπο επικοινωνίας, ο οποίος έχει επιπλέον το πλεονέκτημα ότι μπορεί να ειδοποιούνται μόνο αυτοί οι οποίοι ενδιαφέρονται για συγκεκριμένη ανακοίνωση, ομαδοποιώντας ανά κατηγορία τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
  2. Γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο. Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος επικοινωνίας. Σε συνδυασμό με το     e-mail παρέχει υψηλού επιπέδου έγκαιρη ενημέρωση. Δοκιμάστηκε πρόσφατα για τη δραστηριότητα στο σκάκι και οι γονείς ενημερώθηκαν άμμεσα για την έναρξη των μαθημάτων.
  3. Ιστοσελίδα σχολείου. Στη διεύθυνση https://www.6dim-metam.gr/ δημιουργήθηκε η νέα ιστοσελίδα του σχολείου. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον γονέα ο οποίος προσφέρθηκε εθελοντικά και εργάσθηκε γι αυτό το σκοπό . Σε αυτή τη διεύθυνση μπορείτε να ενημερώνεστε για πολλά θέματα που αφορούν το σχολείο,  καθώς και να διαβάζετε έγκυρα και έγκαιρα όλες τις ανακοινώσεις, τόσο από πλευράς σχολείου, όσο και από πλευράς συλλόγου.
  4. Υπεύθυνος ενημέρωσης ανά τάξη. Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, ορίζουμε ένα άτομο ανά τάξη για να ενημερώνει και να ενημερώνεται σχετικά με θέματα τα οποία απασχολούν τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και έχουν να κάνουν με τη δράση και το ρόλο του Συλλόγου. Τα άτομα αυτά είναι τα ακόλουθα:

Νηπιαγωγείο: Πέρρος Ραπανάκης,    Α Τάξη: Τζία Μπόμπολη,    Β Τάξη: Ζαχαρίας Κουτσοχέρας,

Γ Τάξη: Ιάκωβος Κηρυκόπουλος,    Δ Τάξη: Γιάννης Κονδύλης,    Ε Τάξη: Ανδρέας Αναγνωστόπουλος,

ΣΤ Τάξη: Γιώργος Βαρδίκος,    Ολοήμερο: Χάρης Λουσίδης.

Με στόχο την πιο άμεση πληροφόρησή σας και την καλύτερη οργάνωσή μας, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το έντυπο που επισυνάπτεται και να μας το επιστρέψετε μέσω του δασκάλου του παιδιού σας.

Υποσημείωση: Υπάρχουν ακόμα κάποιες θέσεις στα τμήματα σκάκι για τα παιδιά της Α και της Β Τάξης. Η παρακολούθηση είναι δωρεάν. Όποιοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε στο 6945 064228.  Επίσης, αν το παιδί σας είναι μεγαλύτερο και ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσει σκάκι, επικοινωνήστε στο ίδιο τηλέφωνο.

 

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑ………………………………………………………………………………………

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΗΤΕΡΑΣ……………………………………………………………………………………

 

 

 

ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :

 

 

  • ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ………………………………………………………………………………………………

 

 

  • Ε-MAIL …………………………………………………………………………………………….

 

 

  • ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ …………………………………………………………………………………………..

 

 

 

 

 

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΠΑΙΔΙΑ :

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ                                                                                                          ΤΑΞΗ

 

……………………………………………………………………………………………………………………

 

……………………………………………………………………………………………………………………

 

……………………………………………………………………………………………………………………

 

……………………………………………………………………………………………………………………

Παρακαλούμε να επιστραφεί συμπληρωμένη στον δάσκαλο της τάξης .

 

Με Εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Μοιραστείτε το