«Εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 1940»
  • 0 comments

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

    Την Τετάρτη, 27-10-2021, όλοι οι μαθητές θα  έρθουν στο σχολείο  το πρωί κανονικά  χωρίς τσάντες. Στη συνέχεια,  θα πραγματοποιηθούν δράσεις     για την επέτειο της   «28ης Οκτωβρίου 1940», εντός των τμημάτων των τάξεων και χωρίς την παρουσία γονέων. Με τη λήξη των εκδηλώσεων, στις 09 : 40, οι γονείς θα  παραλάβουν τα παιδιά τους. Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

    Την Πέμπτη, 28-10-2021,  ο σημαιοφόρος και οι  παραστάτες, θα έρθουν στο σχολείο στις  09 : 30 και με τη συνοδεία  εκπαιδευτικού θα μεταβούν στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα για να παρακολουθήσουν τη δοξολογία. Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Μνημείο Ηρώων της πόλης μας για να παραστούν στην τελετή της κατάθεσης στεφάνων. Οι  υπόλοιποι μαθητές, που συμμετέχουν στην παρέλαση, θα συγκεντρωθούν στο σημείο εκκίνησης της παρέλασης (Γ. Παπανδρέου και Ήβης) στις 10 : 45. Μετά την παρέλαση, οι γονείς θα παραλάβουν  τα παιδιά τους από το σημείο λήξης (Παπανδρέου & Βάρναλη) της διαδρομής.

Επισημαίνεται ότι, λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι εορταστικές εκδηλώσεις, θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για λόγους δημόσιας υγείας (υποχρεωτική χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων, κλπ).

Σε περίπτωση επικαιροποίησης των μέτρων και αλλαγής των συνθηκών του εορτασμού θα ενημερωθείτε εκ νέου.

Ο  Διευθυντής του σχολείου

Μοιραστείτε το