Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
  • 0 comments

Αγαπημένα μας παιδιά και γονείς,

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, 2 Απριλίου 2021, σας προτείνουμε “ιστορίες για αναγνώσεις και ακροάσεις”,  βιβλία με παραμύθια και ιστορίες, σε ψηφιακή μορφή, διαθέσιμες στο διαδίκτυο, τα οποία μπορείτε να ακούσετε, να διαβάσετε και να χαρείτε.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ – Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ | Δωρεάν βιβλία – Free ebooks (ebooks4greeks.gr)

Αποσπάσματα από βιβλία και παραμύθια που έχουν φωνή: (64 παραμύθια) Έλληνες και ξένοι συγγραφείς διαβάζουν on line για παιδιά (UPDATE 24/4) – Elniplex

Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο (soundcloud.com) Άλκη Ζέη

“Τα φανταστικά ιπτάμενα Βιβλία του κου Μόρις Λέσμορ” Ταινία μικρού μήκους

Σπουδαστήριο Νέου Ελληνισμού – Χαρούμενες ιστορίες (snhell.gr)

Ανοικτή Βιβλιοθήκη OPENBOOK (Όλα τα βιβλία που περιέχονται στον κατάλογο της Ανοικτής Βιβλιοθήκης διανέμονται ελεύθερα και νόμιμα στο Διαδίκτυο από τους δημιουργούς ή τους εκδοτικούς οίκους. Τα έργα της ενότητας Κλασική Λογοτεχνία είναι ελεύθερα πνευματικών δικαιωμάτων. Ο κατάλογος περιλαμβάνει: πεζογραφία, ποίηση, ξένη λογοτεχνία, παιδική λογοτεχνία,  δοκίμια, λευκώματα, κλασική λογοτεχνία).

Παράλληλα επισυνάπτουμε και καταπληκτικές δουλειές που αφορούν το παιδικό βιβλίο που έχουν ετοιμάσει συνάδελφοι εκπαιδευτικοί για να παίξετε, να διαβάσετε και να ταξιδέψετε… παρέα πάντα με ένα βιβλίο.

Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου- 2 Απριλίου (padlet.com)

Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου 2021 (office.com)

Με ένα βιβλίο ταξιδεύω… (office.com)

Καλό σας ταξίδι.

SONY DSC

Μοιραστείτε το