Αγιασμός σχολικού έτους 2020-21
  • 0 comments

Αγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο Αγιασμός με την έναρξη του σχολικού έτους θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14-09-2020 στις 10πμ στην αυλή του σχολείου όπου θα βρίσκονται οι μαθητές της Α΄τάξης με τη συνοδεία των γονέων τους. Μετά το πέρας της τελετής ο ιερέας θα επισκεφθεί όλες τις αίθουσες της σχολικής μονάδας όπου θα βρίσκονται οι υπόλοιποι μαθητές μας.

Οι μαθητές της Α΄ τάξης, θα παραμείνουν στον αύλειο χώρο μέχρι το τέλος του αγιασμού, όπου στη συνέχεια θα μοιραστούν στα τμήματά τους και οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τις δασκάλες τους.

Οι μαθητές των υπόλοιπων τμημάτων θα εισέλθουν στις τάξεις τους, σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχεδιάγραμμα, φορώντας τις μάσκες τους, (καθώς είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς χώρους) κι έχοντας μαζί και την τσάντα τους για την παραλαβή των βιβλίων τους.

Όλοι οι γονείς θα ενημερωθούν στον εξωτερικό χώρο, από το Διευθυντή του σχολείου, για την παρούσα φάση λειτουργίας της σχολικής μας μονάδας.

Παράλληλα, σας επισυνάπτω, οδηγίες του ΕΟΔΥ ειδικά για τους γονείς και μαθητές των σχολείων αλλά και τις γενικότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ για τη λειτουργία των Δημοτικών σχολείων.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Δούκας Αλβανός

Μοιραστείτε το