ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ
  • 0 comments

Αγαπητοί γονείς,

σύμφωνα με την 63417/ΓΔ4 26-5-20  εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ , κάθε τμήμα με περισσότερους από 15 μαθητές χωρίζεται σε δύο ισοδύναμα υποτμήματα (Α΄ ομάδα και Β΄ ομάδα) κατά αλφαβητική σειρά ενώ μεριμνήσαμε ώστε στην ίδια ομάδα να βρίσκονται τα αδέλφια που φοιτούν στο σχολείο μας ή το Νηπιαγωγείο της περιοχής. Η κατανομή των τμημάτων των τάξεων, με τα ως τώρα δεδομένα, θα σας αποσταλεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που μας έχετε δηλώσει. Θα ενημερωθείτε ηλεκτρονικά αν υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Κατά την πρώτη εβδομάδα έναρξης λειτουργίας (1 έως 5 Ιουνίου 2020), οι μαθητές της Α΄ομάδας προσέρχονται και παρακολουθούν μαθήματα τις  ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ οι μαθητές της Β΄ ομάδας  τις  μέρες Τρίτη και Πέμπτη. Ακολούθως, την επόμενη εβδομάδα οι μαθητές της Α΄ομάδας προσέρχονται και παρακολουθούν μαθήματα τις  ημέρες Τρίτη και Πέμπτη, ενώ της Β΄ομάδας τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Κατά τον ίδιο τρόπο, με εναλλαγή ημερών παρακολούθησης ανά εβδομάδα για κάθε ομάδα, θα συνεχίσει να λειτουργεί η σχολική μονάδα και για τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι τη λήξη των μαθημάτων την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος B’ 1765/08.05.2020 οι απουσίες των μαθητών/τριών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μετά την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων, δεν θα ληφθούν υπόψη για τον χαρακτηρισμό της φοίτησής τους, εφόσον ο γονέας ή κηδεμόνας τους, υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση, ότι ο/η μαθητής/τρια ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή έρχεται σε στενή επαφή με άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος που ανήκει στην παραπάνω ομάδα αυξημένου κινδύνου, ή ήδη νοσεί.

Για τον λόγο αυτό, όσοι/ες από εσάς σκοπεύετε να κρατήσετε τα παιδιά σας στο σπίτι για το επόμενο διάστημα είτε για τη διασφάλιση της δικής τους υγείας είτε της υγείας άλλων μελών της οικογένειας πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω  υπεύθυνη δήλωση.

και να τη στείλετε στο email του σχολείου ή να την καταθέσετε στη διεύθυνση του σχολείου.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής του Σχολείου

Μοιραστείτε το