Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (ενημερωτικό 6-4-20)
  • 0 comments

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αναφορικά με τη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, για την οποία δεχόμαστε ερωτήματα, σας ενημερώνουμε ότι:

το Υπουργείο σε συνδυασμό με την ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση (πλατφόρμα e-me, προγράμματα εκπαιδευτικής τηλεόρασης), διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη ψηφιακή πλατφόρμα (cisco webex) για την επικοινωνία εκπαιδευτικών και μαθητών, μέσω τηλεδιάσκεψης. Η συμμετοχή του μαθητή μπορεί να πραγματοποιηθεί με υπολογιστή ,tablet, smartphone ή και απλό τηλέφωνο.

 ο/η εκπαιδευτικός της τάξης ή ειδικότητας, αποστέλλει σχετικό σύνδεσμο μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, όπως και το πρόγραμμα επικοινωνίας.

 Αναλυτικές οδηγίες για τη σύνδεση με τη σχετική πλατφόρμα θα βρείτε στο σχετικό βίντεο με οδηγίες στην καινούρια ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ  ΕΔΩ και στο παρακάτω αρχείο.

Λόγω του φόρτου εργασιών στις ψηφιακές πλατφόρμες, ελλιπούς  υλικοτεχνικής υποδομής κι αξιοπιστίας των συστημάτων, η παραπάνω διαδικασία ενδέχεται να καθυστερήσει. Θα ενημερωθείτε σχετικά από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε  στη διεύθυνση του σχολείου: [email protected],  ή στο τηλέφωνο: 2102815781

Σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αποκλειστικά για τον σκοπό της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, σας κοινοποιώ την παρακάτω ενημέρωση του ΥΠΑΙΘ.

Θα ήθελα επίσης να υπενθυμίσω ότι :

Δεν καταγράφουμε και δεν δημοσιοποιούμε υλικό (φωτογραφίες- βίντεο- συνομιλίες) δικό μας ή που αφορά τρίτους, χωρίς άδεια. Τέτοιες ενέργειες διώκονται ποινικά.

Καλή δύναμη , υπομονή και υγεία σε όλους.

Ο Διευθυντής του σχολείου

ΔΟΥΚΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ

Μοιραστείτε το