Αγγλικά Β τάξη
  • 0 comments

 Αγαπητά μου παιδάκια της δευτέρας γεια σας! Ελπίζω να είστε καλά κι εσείς και οι οικογένειές σας ,να έχετε υπομονή, καλή διάθεση, χαμόγελο και να περνάτε όσο πιο καλά γίνεται αυτές τις δύσκολες μέρες. Για να διατηρήσετε την επαφή σας με το μάθημα των αγγλικών και να μην ξεχάσετε αυτά που έχετε μάθει ήδη ,θα σας κάνει πιστεύω καλό να ασχοληθείτε με κάποιες εύκολες λεξούλες.

Τα παιδιά του Β1 θα ήθελα να γράψετε στο τετράδιό σας, στο πρώτο μέρος(της αντιγραφής) ,τις παρακάτω λέξεις, να τις αντιγράψετε 5 φορές την καθεμία και μετά να τις μάθετε, έτσι όπως κάναμε πάντα.

SOFA- sofa= καναπές (σόουφα)

TOOTH- tooth= δόντι (τουθ)

UMBRELLA- umbrella= ομπρέλα (αμπρέλα)

VAN- van= φορτηγάκι (βαν)

WATER- water= νερό (γουότα)

BOX- box= κουτί (μποξ)

YOYOyoyo = το γιογιό (γιόγιο)ZEBRA- zebra= ζέβρα (ζίμπρα)

Τα παιδιά του Β2 θα ήθελα αρχικά να αντιγράψετε κι εσείς στο τετράδιό σας τις 2 τελευταίες λέξεις 5 φορές και να τις μάθετε, μια και αυτές είναι οι μόνες που δεν είχαμε προλάβει να γράψουμε για να ολοκληρώσουμε την αλφαβήτα. Αφού κάνετε αυτό, μπορείτε να αντιγράψετε στο τετράδιό σας (στην αντιγραφή)  και να μάθετε τα 4 πρώτα χρώματα που βρίσκονται στο αρχείο pdf ακολουθεί. blue(μπλου) ,yellow(γιέλοου), red( ρεντ), purple (περπλ)

https://supersimple.com/song/whats-your-favorite-color/

Μοιραστείτε το