Ξεκινάμε!!!
  • 0 comments

 Αγαπητοί μου μαθητές του Στ2, γεια σας!  

 Εύχομαι και ελπίζω να είστε όλοι κι εσείς και οι δικοί σας άνθρωποι γεροί και δυνατοί ! 

  Σήμερα σας καλωσορίζω όλους  στην καινούρια μας τάξη.  Μια τάξη σίγουρα διαφορετική, ίσως και πιο ενδιαφέρουσα.

  Η νέα μας  τάξη  θα μας φιλοξενήσει για όσο διάστημα χρειαστεί να είμαστε μακριά.

   Για μερικές μέρες,  μέχρι να βγάλουν  όλοι κωδικούς στο πανελλήνιο σχολικό δίκτυο και να  ανταμώνουμε  όλοι μέσω της   πλατφόρμα ς  e-me, θα επικοινωνούμε  μέσα από το site του σχολείο μας  ή  μέσω των e-mail μας.

   Μέσα από την καινούρια μας ψηφιακή τάξη θα κρατήσουμε μια επαφή με τα μαθήματα της  ΣΤ΄ τάξης, θα κάνουμε επαναλήψεις, με παιχνίδια, με QUIZ, με  κατασκευές και με άλλες  δραστηριότητες που  εσείς μπορείτε θα προτείνετε.

   Για κάθε δραστηριότητα  θα σας δίνω  οδηγίες και όπως και στην τάξη, όποια δυσκολία ή απορία έχετε θα με ρωτάτε  για να την αντιμετωπίζουμε  μαζί.   Δεν είστε μόνοι σας! Κάθε στιγμή θα είμαστε όλοι οι δάσκαλοί σας, δίπλα σας.

   Να μην διστάζετε λοιπόν να με ρωτάτε, εμένα ή τους άλλους δασκάλους των ειδικοτήτων οποιαδήποτε απορία κι αν έχετε!

      Με αγάπη και εκτίμηση ,

             ο δάσκαλο σας

        Μπάλλος Μιχάλης

ΥΓ.   Όποιοι από σας δυσκολεύονται να εγγραφούν στο Πανελλήνιο Σχολικό δίκτυο  www.sch.gr   και να συνδεθούν στο  e me τις επόμενες ημέρες ελπίζουμε το δίκτυο να είναι πιο προσιτό και θα σας βοηθήσουμε κι εμείς,  κατόπιν επικοινωνίας μας και θα τα τακτοποιήσουμε όλα. Προς  το παρόν ηρεμήστε και απολαύστε τη θαλπωρή της οικογένειά σας.  Να είστε όλοι καλά,  εις το επαν ειδήν

Μοιραστείτε το