Ξεκινάμε!!!
  • 0 comments

                                                                                                                 24-3-2020

 Αγαπητοί  γονείς,

Η ανατροπή της φυσιολογικής καθημερινής μας  ζωής , υπό το βάρος τόσο δυσάρεστων γεγονότων τόσο για την Ελλάδα ,όσο και παγκόσμια μας κινητοποιεί σε άλλους τρόπους επικοινωνίας. Τρόπους ασφαλείς μέσα στην απομόνωσή μας.

Πρέπει να βρούμε το θάρρος και τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά ,να ανοίξουμε έναν δρόμο μέσα από το φόβο, να στηρίξουμε τις οικογένειές μας, τους συνανθρώπους μας και όποιον μπορεί ο καθένας με πράξεις συμπόνιας . Όταν με το καλό ,ξεφύγουμε όλοι από αυτόν τον κίνδυνο (το εύχομαι ολόψυχα), σίγουρα θα επαναπροσδιορίσουμε τις αξίες της ζωής και τις προτεραιότητες μας.

 Από σήμερα ξεκινάμε την ψηφιακή μας επικοινωνία ,ώστε να δώσουμε μια νότα συνέχειας και αισιοδοξίας στα παιδιά μας  με πολλές επαναλήψεις και μαθησιακές δραστηριότητες. Θα σας στέλνουμε αναλυτικές πληροφορίες.

Αγαπητά μου παιδιά,

Μάνο, Φαίη, Ορέστη, Ζωή, Άγγελε, Αλέξανδρε, Αλέξανδρε, Αναστασία, Βασίλη, Μάνο, Φαίδρα, Αγγελική, Βασιλική, Δημήτρη, Παναγιώτα, Μαρία, Μάνθο, Πάνο

μου έχετε λείψει όλες αυτές τις μέρες. Ελπίζω όλοι να είστε καλά.

Μου έχει λείψει το χαμόγελό σας, το κέφι σας, η προθυμία σας, ακόμη και …η ζωηράδα σας. Θα συνεχίσουμε όμως το μάθημά μας από το σπίτι μας, μια και το σύνθημα είναι :

  • ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.
  • ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΩΣ ΤΟ 20.
  • ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ.
  • ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

Σας καλωσορίζω στο ψηφιακό μας σχολείο.

Καθημερινά θα κάνουμε τις επαναλήψεις μας, θα παίζουμε εκπαιδευτικά παιχνίδια, θα δούμε ωραία βιντεάκια και πολλά άλλα. Θα σας δίνω αναλυτικές οδηγίες για κάθε μάθημα, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

                                                                                      Με αγάπη

                                                                               Η δασκάλα σας

                                                                         Κατερίνα Παγουρτζή

Μοιραστείτε το