Ξεκινάμε!!! (για γονείς και μαθητές)
  • 0 comments

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΠΙΣΤΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΘΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΗΔΗ ΔΙΔΑΓΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ( ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΑ). Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ  ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΝ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΣΕ ΠΡΟΫΠΑΡΧΟΥΣΑ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ. ΟΤΙ ΑΣΚΗΣΗ ΔΙΝΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΡΘΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ, ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΙ.

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗ

ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ,

ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ. ΓΙΑ ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΔΑΧΘΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ:

  1. ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ Η΄ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΓΚΑΙΟ.
  2. ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ.
  3. ΜΗ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ.
  4. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΚΟΜΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ Η’ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ.
  5. ΟΤΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΥΛΙΚΟ, ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΣΑΣ Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ… ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΞΗ!!!!!

ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ,

 κ. ΕΜΗ

Μοιραστείτε το