Ενημερωτικό-Προτάσεις
  • 0 comments

Αγαπητοί γονείς,

Οι συνθήκες που όλοι βιώνουμε είναι πρωτόγνωρες και σοβαρές.
Ως εκπαιδευτικοί που από επιλογή υπηρετούμε την εκπαίδευση και υπερήφανοι για την ποιότητα της προσφοράς μας, αναλογιζόμαστε ιδιαίτερα τους μικρούς μαθητές μας, των οποίων η ζωή άλλαξε κάτω από το βάρος της φράσης «μένουμε σπίτι».
Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με φορείς του Υπουργείου Παιδείας με σκοπό τη διευθέτηση των ενεργειών που απαιτεί η θεσμικά οργανωμένη εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Είμαστε σε αναμονή και οργανωνόμαστε κατάλληλα. Θα σας ενημερώνουμε όταν έχουμε νεότερα για τις φάσεις της υπό εξέλιξη διαδικασίας.

Ως τότε κάποιες προτάσεις για να γίνει η ζωή των παιδιών πιο δημιουργική κι ευχάριστη είναι και οι παρακάτω. Μη ξεχάσετε βέβαια, τη «Μαθητική Γωνιά» και τις «Χρήσιμες Συνδέσεις» στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας μας. Μπορούμε επίσης, να διαβάσουμε ένα καλό βιβλίο, να δούμε μια καλή ταινία ή μια ενδιαφέρουσα σειρά στην τηλεόραση, να παίξουμε επιτραπέζια παιχνίδια που ακονίζουν το μυαλό,  να φτιάξουμε όμορφες κατασκευές … :

ΜΙΚΡΟΤΟΠΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

https://dschool.edu.gr

http://photodentro.edu.gr/aggregator

https://studio.code.org/courses?view=teacher (Μαθήματα 1-4 ανάλογα με την ηλικία)

https://www.arnos.gr/dimotiko

https://e-takshmou.blogspot.com/

https://www.thrania.com/

http://daskalosa.eu/

Και λίγα Γερμανικά

Καλή δύναμη και υγεία σε όλους! Με ατομική και κοινωνική υπευθυνότητα για να βγούμε νικητές και από αυτή την περιπέτεια!

Ο Διευθυντής και το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου

Μοιραστείτε το