Ενημέρωση και επίδοση ελέγχων 1ου Τριμήνου
  • 0 comments

Ανακοίνωση

 

Τη Δευτέρα, 16/12/19, θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός των μαθητών μας, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα. Όσοι μαθητές πρόκειται να κοινωνήσουν,  θα πρέπει να έχουν την προφορική εντολή των γονέων τους. Ο εκκλησιασμός θα γίνει, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Για το λόγο αυτό,  οι μαθητές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι κανονικά στα μαθήματά τους για όλες τις ώρες του Ωρολογίου Προγράμματος.

Την Τετάρτη, 18/12/19, ύστερα από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθεί επιμορφωτική συνάντηση με τη Συντονίστρια Εκπαιδευτικού έργου του 2ου ΠΕΚΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, κα Μανιάτη και την ΕΔΕΑΥ της σχολικής μας μονάδας, στις 11:45 στην αίθουσα τελετών του σχολείου.

Επίσης, την ίδια μέρα,  θα δοθούν οι Έλεγχοι του 1ου Τριμήνου για τους μαθητές της Γ΄, Δ΄, Ε, και Στ΄ τάξης  και θα γίνει ενημέρωση για τους μαθητές της  Α΄ και  Β΄ τάξης.  Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης , μετά τη 13:15΄, οι μαθητές θα βρίσκονται με τους γονείς τους και δεν θα περιφέρονται ελεύθερα στους χώρους του σχολείου.

Τη Δευτέρα, 23/12/19, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από τους μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης, στις 08:15΄.  Το πρόγραμμα του σχολείου θα συνεχιστεί κανονικά μετά την εκδήλωση.

Τέλος, σύμφωνα με το  Προεδρικό Διάταγμα 79/2017, οι μαθητές θα έρθουν στο σχολείο (μετά τις διακοπές), την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου  2019 .

Ευχόμαστε σε όλους

Καλά Χριστούγεννα και Χαρούμενες Γιορτές               

Ο Διευθυντής και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου

                                                                              

Μοιραστείτε το