Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου
  • 0 comments

Η τακτική ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων για το β΄ τρίμηνο θα γίνει την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016 και ώρα 14 : 00.  Υπενθυμίζουμε ότι ελέγχους παίρνουν μόνο οι μαθητές  της Γ΄, Δ΄, Ε΄  και Στ΄ τάξης.

Την Πέμπτη, 24-3-2016, όλοι οι μαθητές θα  έρθουν στο σχολείο  στις 08 : 10   χωρίς τσάντες. Στη συνέχεια,  θα παρακολουθήσουν  τη σχολική γιορτή  για την επέτειο της   « 25ης  Μαρτίου  1821», που θα παρουσιάσουν οι μαθητές της  Έκτης  (Στ΄)  τάξης του Σχολείου μας.

Μετά το πέρας της γιορτής, περίπου στις 09 : 30, οι γονείς θα  παραλάβουν τα παιδιά τους  από το χώρο του Σχολείου. Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει.

Την Παρασκευή, 25-3-2016,  ο σημαιοφόρος και οι  παραστάτες, θα έρθουν στο σχολείο στις  09 : 30 και με τη συνοδεία  εκπαιδευτικού του σχολείου, θα μεταβούν στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα για να παρακολουθήσουν τη δοξολογία. Στη συνέχεια θα μεταβούν στο Μνημείο Ηρώων της πόλης μας για να παραστούν στην τελετή της κατάθεσης στεφάνων.

Οι  υπόλοιποι μαθητές, που συμμετέχουν στην παρέλαση, θα έρθουν στο σχολείο στις 09 : 45 Με την επίβλεψη των υπευθύνων  του σχολείου θα μεταβούν στο χώρο από όπου θα ξεκινήσει η παρέλαση. Μετά την παρέλαση, οι γονείς θα παραλάβουν  τα παιδιά τους από το σημείο λήξης (Παπανδρέου & Βάρναλη) της διαδρομής.

    Κανένας μαθητής δε θα πρέπει να απουσιάσει από τις εκδηλώσεις.

Ο  Διευθυντής του σχολείου

Μοιραστείτε το