Επίσκεψη στη χαροβιομηχανία “Skag”
  • 0 comments

Με αφορμή την εκπαιδευτική επίσκεψη που πραγματοποίησε η τάξη μας στις 22/9/2014 στη χαρτοβιομηχανία Skag, που βρίσκεται στο Κρυονέρι Αττικής, θα θέλαμε να σας κάνουμε μια μικρή ξενάγηση και να σας πούμε τις εντυπώσεις μας.

Η ξενάγησή μας άρχισε από το κτήριο της διοίκησης. Ενημερωθήκαμε για την οργάνωση και τη λειτουργία της. Γνωρίσαμε πολλά προϊόντα και συμμετείχαμε στην έρευνα για την επιλογή της νέας σειράς τετραδίων που θα κυκλοφορήσει μελλοντικά στην αγορά. Αισθανθήκαμε πολύ δημιουργικοί και περήφανοι που λάβαμε μέρος σε μια τέτοια δραστηριότητα. Έπειτα, μεταβήκαμε στη μονάδα παραγωγής. Είδαμε τους κυλίνδρους χαρτιού που αποτελούνται από χαρτί χωρίς χημικά πρόσθετα για τη λεύκανσή του, πράγμα που δείχνει ότι είναι καλό για να το χρησιμοποιούμε.

Η επίσκεψη ήταν πολύ ωφέλιμη, γιατί μάθαμε πως λειτουργεί ένα εργοστάσιο, είδαμε τις δύσκολες συνθήκες εργασίας  και πόσο απαραίτητη είναι η συνεργασία των εργαζομένων. Είδαμε από κοντά και μάθαμε για το σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Ευχαριστούμε.

Αναγνωστοπούλου Μαρία

Ευσταθοπούλου Σπυριδούλα

Κουτσοχέρα Θάλεια

scag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20141022_104748

Μοιραστείτε το