Εκδηλώσεις

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

  • 0 Σχόλια

Σε πάνω από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο για το 2019 η 5η Φεβρουαρίου είναι αφιερωμένη στο ασφαλές διαδίκτυο. Στο σχολείο μας εκείνη την ημέρα αλλά και τις επόμενες ενημερώθηκαν σχετικά οι μαθητές ,από τους εκπαιδευτικούς των ΤΠΕ και μοιράστηκε στους μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο. Κάποιες πληροφορίες για την ασφαλή πλοήγησή

Περισσότερα

Προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

  • 0 Σχόλια

Θα ήθελα για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω γονείς και μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν στο έργο προσφοράς για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Παρακάτω επισυνάπτουμε επιστολή ευχαριστίας και τιμητικό έπαινο. Ο Διευθυντής του Σχολείου Δούκας Αλβανός «Επιστολή Ευχαριστίας»

Περισσότερα

Σεμινάριο Πυρασφάλειας

  • 0 Σχόλια

Την Παρασκευή 30/11/18 εκπρόσωπος του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών υλοποίησε σεμινάριο πυρασφάλειας στους μαθητές της Στ τάξης και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας κι ενημερώθηκε για το σχέδιο πυρασφάλειας του κτηρίου και τις εγκαταστάσεις του. Μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση αυτή :

Περισσότερα

Γερμανικές παραδοσιακές κατασκευές Χριστούγεννα- Πάσχα

  • 0 Σχόλια

Από τις κατασκευές που δημιούργησαν μαθητές του σχολείου μας με τη βοήθεια της εκπαιδευτικού της Γερμανικής Γλώσσας κας Τσιρούκη.  

Περισσότερα

Η συγγραφέας παιδικών βιβλίων Σ. Μαντουβάλου στο σχολείο μας

  • 0 Σχόλια

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας αφιερωμένης στο παιδικό βιβλίο η συγγραφέας  παιδικών βιβλίων Σ. Μαντουβάλου επισκέφτηκε το σχολείο μας και συνομίλησε με τους μαθητές της Γ΄και Δ΄τάξης για τα βιβλία της, «Το φουστάνι με τις πεταλούδες» και «Το αρχοντόπουλο που έγινε πύργος». Την ευχαριστούμε πολύ. Μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψη και τις δημιουργίες

Περισσότερα