Πρόσκληση 2ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης
  • 0 comments

Σας καλούμε στην 2η τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Δευτέρα 30/03/2015 και ώρα 19:00 στο χώρο του σχολείου. Στη Γενική Συνέλευση θα παρουσιαστούν μία σειρά μεγάλων προβλημάτων που έχουμε εντοπίσει και κρίνουμε επιβεβλημένο να γνωστοποιηθούν στους γονείς και τα οποία άπτονται της ασφάλειας , της υγιεινής καθώς και του πολιτισμού στο χώρο του σχολείου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου στη διάρκεια της έως τώρα θητείας του, πρώτον ,εντόπισε αυτά τα θέματα, δεύτερον ,αφιέρωσε πολύ χρόνο για να τα μελετήσει και να συγκεντρώσει ποιοτικές προσφορές με όσο το δυνατόν χαμηλότερο κόστος για την επίλυσή τους και τρίτον, παρουσίασε επανειλημμένως τα προβλήματα και τις προτάσεις του στους αρμοδίους, χωρίς να πετύχει καμία συγκεκριμένη δέσμευση. Ελάτε να δούμε από κοντά τα προβλήματα, να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε.

Με τη παρουσία όλων μας στη Γενική Συνέλευση θα αποδείξουμε έμπρακτα τη βούληση μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των παιδιών μας , με την απουσία μας ,θα δώσουμε ένα μεγάλο άλλοθι σε αυτές τις νοοτροπίες και θα επιτείνουμε το πρόβλημα.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Μοιραστείτε το