ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
  • 0 comments

6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Τετάρτη  12/11/2014

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων Παραδοσιακών  Χορών και Ρυθμικής Γυμναστικής που έχουμε δρομολογήσει.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ

Ο  σύλλογός μας  σε συνεργασία με τον δάσκαλο  Kο  Γανωτή Στέφανο υπεύθυνο του προγράμματος,  με μεγάλη εμπειρία σε μαθήματα παραδοσιακών χορών , ξεκινά τα μαθήματα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας την Παρασκευή 14/11/2014. Κατόπιν συνεννόησης με τον ίδιο, στο πρώτο μάθημα γνωριμίας θα δημιουργηθούν δύο τμήματα.

Το πρώτο 17:30 έως 18:30 και θα αφορά τα παιδιά. 

Το δεύτερο 18:30 έως 19:30 και θα αφορά τους γονείς.

Το κόστος συμμετοχής στη δραστηριότητα αυτή είναι 10 ευρώ μηνιαίως.

ΑΘΛΗΜΑ  ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Ο σύλλογός μας σε συνεργασία με την γυμνάστρια κα Μαρία Νικολάου Απόφοιτη Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών , ξεκινά τα μαθήματα στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας  το Σάββατο 15/11/20014.  Κατόπιν συνεννόησης  με την ίδια, στο πρώτο μάθημα γνωριμίας θα καθοριστεί από κοινού με τα παιδιά/γονείς, η μέρα και η ώρα που θα πραγματοποιείται η δεύτερη ώρα του μαθήματος.

Πρώτη ώρα Σάββατο 14:00 έως 15:00  

Το κόστος συμμετοχής στη δραστηριότητα αυτή είναι 12 ευρώ μηνιαίως.

Υπενθυμίζουμε  ότι για οικογένειες ή παιδιά  που θα συμμετάσχουν σε περισσότερες από μία δραστηριότητες θα υπάρξει έκπτωση που θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε αμέσως μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών . Ακόμα μέλημα του Συλλόγου είναι να προσφερθούν κάποιες θέσεις δωρεάν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.  

 

                                                                                                                    Με Εκτίμηση

                                                                                                                  Το Δ.Σ.

Μοιραστείτε το