Έλεγχοι 1ου Τριμήνου
  • 0 comments

Την Τετάρτη, 17/12/14, ύστερα από απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας, θα δοθούν οι Έλεγχοι του 1ου Τριμήνου για τους μαθητές της Γ΄, Δ΄, Ε, και Στ΄ τάξης και θα γίνει ενημέρωση για τους μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης , στις 14:00. Θα έχετε ταυτόχρονα την ευκαιρία να ενημερωθείτε και από τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων.
Την Πέμπτη, 18/12/14, οι μαθητές μας θα εκκλησιαστούν στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρα. Όσοι μαθητές πρόκειται να κοινωνήσουν, θα πρέπει να έχουν την προφορική εντολή των γονέων τους. Ο εκκλησιασμός θα γίνει, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν. Για το λόγο αυτό, οι μαθητές θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι κανονικά στα μαθήματά τους για όλες τις ώρες του Ωρολογίου Προγράμματος.
Την Τρίτη, 23/12/14, θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση από τους μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης, στις 8:15. Στη συνέχεια ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Θάλασσα και Παράδοση» θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς και κάλαντα Χριστουγέννων από διάφορα μέρη της πατρίδας μας. Το πρόγραμμα του σχολείου θα συνεχιστεί κανονικά μετά την εκδήλωση.
Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής του Σχολείου
Δούκας Αλβανός

Μοιραστείτε το